Филмовата компания Дисни представи трейлър на най-новата си адаптация по своя

...
Филмовата компания Дисни представи трейлър на най-новата си адаптация по своя
Коментари Харесай

Почитатели на Мечо Пух, вижте новия трейлър на Кристофър Робин

Филмовата компания Дисни показа филмов откъс на най-новата си адаптация по своя класическа анимация. Филмът " Кристофър Робин ", режисиран от Марк Форстър е игрален филм, основана на героите, основани от писателя Алън Милн.

Сюжетът обаче няма да следва някое от познатите и нарисувани към този момент от Дисни завършения на малкото мече, а по-скоро ще представлява продължение на историята на порасналия към този момент Кростифър Робин. 

Миналата година студио FOX издаде биографичен филм за самият създател на " Мечо Пух " и по какъв начин се е зародила концепцията за книгата. Създателите на двата кино лентата са изцяло разнообразни, само че в случай че сте пропуснали да гледате " Сбогом, Кристофър Робин " може би в този момент е комфортно да го потърсите, преди да е излязъл  " Кристофър Робин ". Така двете истории ще се свържат хронологично. Но до момента в който първата натъртва на биографичните обстоятелства, втората е цялостна небивалица. В сюжета се появява " действително " говорещо мече - облик към този момент неведнъж експлоатиран в " Приятелю, Тед ", " Падингтън " и други

Звезди във кино лентата са Юън Макгрегър като Кристофър Робин; Хейли Атуел като брачната половинка му Евелин; Бронте Кармайкъл като негова щерка Маделин; Марк Гатис като Кейт Уинслоу, началник на Робин. Филмът включва и гласовете на: Джим Къмингс като Мечо Пух; Крис О`Доуд като Тигър; Брад Гарет като Йори; Тоби Джоунс като Бухал; Ник Мохамед като Прасчо; Питър Капалди като Зайо и Софи Оконедо като Кенга.

Премиерата на лентата е при започване на месец август. Да погледнем, защо става въпрос в филмовия откъс по-долу.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР